Outlook Express ohjeet

1. Käynnistä Outlook Express

2. Avaa valikosta Tools-Accounts (Työkalut-tilit)

3. Valitse Add - Mail (Lisää - Sähköposti)

4. Kirjoita oma nimesi Display name kohtaan ja valitse next (Näyttönimi – seuraava)

5. Kirjoita sähköpostiosoitteesi esim. Jaakko.testi@omadomain.fi ja valitse next (seuraava)

6. Valitse incoming mail serveriksi (Tulevien sähköpostien palvelimeksi) IMAP
    Kirjoita incoming mail serveriksi oman osoitteesi nimi esim www.omadomain.fi
    Kirjoita Outgoing mail serveriksi oman palveluntarjoajan SMTP-palvelimen nimi (esim. Saunalahdella :posti.saunalahti.fi )

7. Kirjoita Account nameksi (Tilinimi) sähköpostissa saamasi sähköposti tunnus ja Password kenttään (Salasana) sähköpostissa tullut salasana. Voit myös valita halutessasi salasanan tallentamisen ruksaamalla Remember password (Tallenna salasana). Valitse lopuksi next (seuraava).

8. Tilin on nyt luotu, Valitse lopuksi Finnish (Valmis)

9. Sulje lopuksi Internet Accounts (Internet tilit) ikkuna ja testaa viestien haku Send and Receive (Lähetä ja vastaanota) nappulan kautta.